PDA

View Full Version : Error message when posting



Chip R
03-05-2009, 04:41 PM
I've been getting this message today if I've tried to post anything over a couple of paragraphs.


Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://www.redszone.com/forums/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error.

Boss-Hog
03-05-2009, 05:30 PM
I've been getting this message today if I've tried to post anything over a couple of paragraphs.


Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://www.redszone.com/forums/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error.

Chip,

Please see this (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=268862) thread. The possible problems mentioned in the first post have checked out, so far, but before asking our host to make any of the changes mentioned in post #3, can you please follow the steps in post #4 and let me know since you're the first person to report this so far? Thanks...

Chip R
03-06-2009, 10:52 AM
Looks liek that's fixed it. Thanks, Boss.

Chip R
03-10-2009, 04:22 PM
I've been having more trouble with this today when I've had longer posts. I ran into the same problem on a different vbulletin board and it seems like muy browser's to blame.

Heath
03-11-2009, 12:08 AM
I've been having more trouble with this today when I've had longer posts. I ran into the same problem on a different vbulletin board and it seems like muy browser's to blame.


http://www.the-iss.com/img/lolcat.jpg