PDA

View Full Version : No hd on DISH Network



arkimadee
04-09-2010, 09:38 PM
I understand that they are having problems with the HD signal this game. Dish Network though, does not even have tonights game scheduled for hd. anyone else having this problem?

bgwilly31
04-09-2010, 11:57 PM
directv didnt say HD on the guide either.

goreds2
04-12-2010, 08:37 PM
directv didnt say HD on the guide either.

Time Warner Cable did not have it either on Friday night. Looks to be a FSN issue rather than I thought Time Warner.