PDA

View Full Version : Problem with Redszone - The ORG



Vottomatic
02-08-2012, 07:53 PM
Anyone else having a problem with the ORG? I can get to every forum, but when I click on the ORG, I get sent to a page that says it can't locate the page I asked for and it has a big "I" on the page. I don't know why this is happening.

But if I go to the thread it shows in the ORG without going directly to the ORG, I can get to that thread. But I can't go to the main page of the ORG that shows every available thread.

Hmmm. Frustrating.

Plus Plus
02-08-2012, 09:30 PM
Sometimes, it will take you to the desired page after a reload. I have had a similar problem sporadically over the last month, but reloading always seems to work.

Vottomatic
02-08-2012, 10:19 PM
I cleared my browser, and everything is fine now.

Weird.

texasdave
02-09-2012, 05:59 AM
Anyone else having a problem with the ORG? I can get to every forum, but when I click on the ORG, I get sent to a page that says it can't locate the page I asked for and it has a big "I" on the page. I don't know why this is happening.

But if I go to the thread it shows in the ORG without going directly to the ORG, I can get to that thread. But I can't go to the main page of the ORG that shows every available thread.

Hmmm. Frustrating.

It's their subtle way of telling you that you are back in Sundeck. :laugh:

Larry Schuler
02-09-2012, 06:12 AM
I tried clicking on the Roy Oswalt rumors thread in the ORG and it kept redirecting me to this thread where people were fighting and talking sabermetrics. Did the Roy Oswalt thread get deleted/broken?