PDA

View Full Version : A little help....



_Sir_Charles_
05-04-2012, 10:06 PM
I've been trying to track down the video of the play against the Nats when Phillips swiped second and third when the switch was on for Dunn. I've tracked down the writeup for the game but can't find the video anywhere. August 1, 2007. Anybody know where I might be able to locate that?

BCubb2003
05-04-2012, 10:10 PM
Is this it?

http://cincinnati.reds.mlb.com/media/player/mp_tpl_3_1.jsp?mid=200708012124024&vid=7758&gid=2007/08/01/cinmlb-wasmlb-1&v=2&id=589314&w=2007/open/tp/archive08/080107_cinwas_phillips_2stolenbases_tp_350.wmv

_Sir_Charles_
05-04-2012, 10:11 PM
Nope. It loads the player, but no video. Same goes for the audio from that particular article.

(that IS the right link...it's just a dead link is all)

It's got to be out there somewhere...right?

Bob Borkowski
05-04-2012, 10:32 PM
Nope. It loads the player, but no video. Same goes for the audio from that particular article.

(that IS the right link...it's just a dead link is all)

It's got to be out there somewhere...right?

It's not a dead link for me. The video plays.

_Sir_Charles_
05-04-2012, 10:33 PM
hmmmm....a mystery to unravel.

Thanks for the heads-up.

_Sir_Charles_
05-04-2012, 10:36 PM
Thanks Bob & Bcubb. The video worked fine once I used Internet Explorer. With Firefox...nothing.

camisadelgolf
05-04-2012, 10:57 PM
Thanks Bob & Bcubb. The video worked fine once I used Internet Explorer. With Firefox...nothing.
You're likely missing a plug-in.

dougdirt
05-04-2012, 11:00 PM
You're likely missing a plug-in.

I don't think he is. For whatever reason, some older based things simply don't work with Firefox. I use an 'IE-Tab' plug in for Firefox for a few websites because of that. It is rather annoying, but it might not be a plug-in issue as much as it is a Firefox thing.

WVPacman
05-04-2012, 11:13 PM
It played for me and yes that is the play.

WVPacman
05-04-2012, 11:14 PM
He has done that two or three times I think

VR
05-04-2012, 11:30 PM
Man he used to be fast.

WVPacman
05-04-2012, 11:41 PM
Man he used to be fast.



Yessir he was!!

camisadelgolf
05-05-2012, 12:12 AM
I don't think he is. For whatever reason, some older based things simply don't work with Firefox. I use an 'IE-Tab' plug in for Firefox for a few websites because of that. It is rather annoying, but it might not be a plug-in issue as much as it is a Firefox thing.
That's basically the same thing as what I'm saying.

dougdirt
05-05-2012, 12:15 AM
That's basically the same thing as what I'm saying.

Kind of, but it isn't like you are missing some plug in that comes with the browser. It isn't a WMV plug in or something that is missing. Basically, you just wind up using IE wrapped in a FF browser.

kaldaniels
05-05-2012, 12:44 AM
If that happened in 2007 congratulations for making me feel really old. ;)

WebScorpion
05-05-2012, 03:52 AM
I don't think he is. For whatever reason, some older based things simply don't work with Firefox. I use an 'IE-Tab' plug in for Firefox for a few websites because of that. It is rather annoying, but it might not be a plug-in issue as much as it is a Firefox thing.
I use a Chrome browser and it had to install a Windows Media Player plug-in before it would play. The plug-in said it was a Firefox plug-in. :dunno: Maybe you've got a different version of the plug-in installed that doesn't work for some reason...maybe try uninstalling the Windows Media Player plug-in and then go to the site...

_Sir_Charles_
05-05-2012, 04:24 PM
Thanks for all the help guys. But I decided to use the simpler solution. I closed Firefox, opened IE to watch the video, then went back to firefox.

I couldn't find the plug in suggested to fix it, so the heck with it. It's not worth that much effort.

Vottomatic
05-05-2012, 05:03 PM
It worked for me and I'm using Internet Explorer.

_Sir_Charles_
05-05-2012, 05:10 PM
Yep, it works fine in IE. My original problem was it doesn't work in Firefox.