PDA

View Full Version : Anyone else having trouble with Redszone?



Vottomatic
07-25-2012, 02:29 PM
Loading really slow including any of my posts. Sometimes feel like I'm double posting or triple posting because an error message comes up saying it couldn't find page.

Or is there simply high traffic on here that the site can't handle right now?

savafan
07-25-2012, 02:30 PM
Yes sir. Very slow for me yesterday and today. I've also had some database errors.

dougdirt
07-25-2012, 02:32 PM
It has timed out a few times for me and one post didn't go through. I haven't had any problems today though, but yesterday was rough.

_Sir_Charles_
07-25-2012, 03:38 PM
Yep. Last 2 or 3 days. Game threads unbearable.

RedlegJake
07-25-2012, 04:18 PM
I've had database error message and had to restart yesterday in the middle of the game thread and several times very slow loading threads

Boss-Hog
07-25-2012, 05:32 PM
Thanks for letting me know - I'll open a ticket with our host.

Benihana
07-25-2012, 05:33 PM
Lots of double posts even when you only hit the button once

Boss-Hog
07-25-2012, 05:35 PM
Lots of double posts even when you only hit the button once
I've noticed that and it's a symptom of slowness. I've submitted the ticket with our host and expect to hear back soon - they're usually pretty prompt.

_Sir_Charles_
07-25-2012, 06:11 PM
I'm starting to wonder if it has something to do with something in the 1st time HOF junkies thread. For some reason, it's not being marked as "read". I've gone through each page and it's still highlighted like there's new material in there. Maybe something is screwing things up from there. (Every other thread, once I read it...it goes un-highlighted...except that one)

There's a .gif file that got attached in there. Just suggesting ideas.

Boss-Hog
07-25-2012, 06:15 PM
I'm starting to wonder if it has something to do with something in the 1st time HOF junkies thread. For some reason, it's not being marked as "read". I've gone through each page and it's still highlighted like there's new material in there. Maybe something is screwing things up from there. (Every other thread, once I read it...it goes un-highlighted...except that one)

There's a .gif file that got attached in there. Just suggesting ideas.
It's appearing as read for me (once I've viewed all posts).

_Sir_Charles_
07-25-2012, 06:19 PM
It's appearing as read for me (once I've viewed all posts).

It just now changed for me too. It wasn't before. Odd. I'd gone through each page like 3 times. Oh well.

Boss-Hog
07-25-2012, 07:48 PM
This should now be fixed, but please let me know if you find that not to be the case. Our host is continuing to monitor the site, too.

alloverjr
07-25-2012, 07:53 PM
This should now be fixed, but please let me know if you find that not to be the case. Our host is continuing to monitor the site, too.

Boss, we all appreciate the work you do for this site. Thanks for everything. :thumbup:

Reds Fanatic
07-25-2012, 08:38 PM
It looks like the problem is back. All the sudden is taking a long time to post again.

Vottomatic
07-25-2012, 08:51 PM
Minor league forum was taking a long, long time to load a post just now. Just fyi.

cumberlandreds
07-25-2012, 09:00 PM
Mine has been hanging up some. It will just freeze at a point and I normally have X out of it completely to free it.

Boss-Hog
07-25-2012, 09:02 PM
From our host:


Currently the Apache is causing the load in the server. I shall check it further and update you the details.

savafan
07-25-2012, 09:34 PM
From our host:

http://sites.duke.edu/colorfulrefrigerators/files/2012/03/Apache.jpg

?

DGullett35
07-25-2012, 10:10 PM
About a week ago everytime I tried to submit a post it said I was a character short and needed to add 1 character. It did that only in the game threads and it lasted about a day and a half. Been fine since. I never said anything just wondering if any of you had that problem.

Boss-Hog
07-26-2012, 07:31 AM
Our host has made some more tweaks that hopefully resolve the problem. Again, please keep me posted, but we probably won't have any idea if it's fixed until tomorrow night's game when the traffic is at its high point.

Boss-Hog
07-27-2012, 01:17 PM
How have things been going the past ~24 hours?

AtomicDumpling
07-27-2012, 01:17 PM
Much better on my end. Back to normal.

savafan
07-27-2012, 01:43 PM
No troubles here

Vottomatic
08-03-2012, 08:25 AM
Redszone running slow for me this morning.

Raisor
08-03-2012, 08:41 AM
Raisor reports some slowness.

Sea Ray
08-03-2012, 08:53 AM
Redszone running slow for me this morning.

Yes, it is and I'll add that at the trade deadline when we were obtaining Brox, it was horrible. On many attempts it just wouldn't load at all. Anyone else have problems on Tues afternoon?

cumberlandreds
08-03-2012, 09:52 AM
Mine has been fine since I mentioned my problems.

Raisor
08-03-2012, 10:12 AM
Raisor just time out while he was trying to open this thread. Raisor thought that was pretty funny.

Boss-Hog
08-03-2012, 02:20 PM
Yes, it is and I'll add that at the trade deadline when we were obtaining Brox, it was horrible. On many attempts it just wouldn't load at all. Anyone else have problems on Tues afternoon?

I'm sure that can be attributed to a severe spike in traffic.

westofyou
08-03-2012, 02:23 PM
I'm sure that can be attributed to a severe spike in traffic.

Wait!!

Are you implying that numerous database calls on internet servers can cause slower reaction time to address those calls?

Whoa...

Big Klu
08-04-2012, 02:45 AM
Raisor just time out while he was trying to open this thread. Raisor thought that was pretty funny.

You want a full time out, or a 30?